Искането на вот на недоверие не става с магическа пръчка.

...
 Искането на вот на недоверие не става с магическа пръчка.
Коментари Харесай

ГЕРБ: БСП е дивашка опозиция!

 Искането на избор на съмнение не става с магическа пръчка. Това разгласи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка вчерашната поръчка на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че със съпартийците й ще предизвикват избор на съмнение на кабинета на тематика корупция.
Цветанов съобщи, че от Българска социалистическа партия се пробват да се изявяват като опция, само че е мъчно да бъдат такава на актуалното ръководство. Зам.-председателят на ГЕРБ разгласи, че след извършените избори ръководещите извършват програмата си. По думите му левицата се трансформира в дивашка съпротива, а не градивна. “БСП няма да бъдат опция на избори с това си държание, тъй като желаят да разрушават. Те имат своята история на загуби от основаването на ГЕРБ ”, съобщи Цветанов. Той изрично съобщи, че от ГЕРБ в никакъв случай не са желали да вършат коалиция с Българска социалистическа партия и няма и да изискат.

Относно рецензиите на социалистите, че държавното управление няма цели за председателството на Съвета на Европейски Съюз, Лиляна Павлова отвърна, че това е следващата неистина на опозицията. “Опитът на политически партии на конгреса да създават подправени вести е противен и неподобаващ ”, сподели Павлова и добави, че българското председателсво би трябвало да е надпартийна тематика.

ГЕРБ прави указател на подправените вести създадени от Българска социалистическа партия, стана ясно също по този начин след съвещание на Изпълнителната комисия на партията, която се събра във връзка вчерашния конгрес на Българска социалистическа партия. Цветанов разгласи, че за Българска социалистическа партия алтернативата на ръководство е да пускат подправени вести и да вършат интриги. От ръководещата партия припомниха на Корнелия Нинова, която съобщи на конгреса, че ще се бори с корупцията, че като министър председател Сергей Станишев я е уволнил като зам.-министър поради тъкмо поради корупция. Като друга подправена вест от ГЕРБ дефинираха това, че преди година опозицията е повтаряла, че ще ни лишават Председателството на Съвета на Европейски Съюз. Като неистина бе несъмнено и това, че ще има и режим на тока, което било казано през лятото от енергийните специалисти на левицата. Друга небивалица, по думите на Томислав Дончев, е натискът върху Българска социалистическа партия от страна на ГЕРБ за коалиция.  От своя страна Цветан Цветанов съобщи, че опозицията се пробва да си прави черен пиар на гърбат на ГЕБР и, че „ с сходно говорене на г- Корнелия Нинова и нейният тим не способстват за нищо положително “. „ Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш поддръжката от своята партия, когато съответните съидейници стартират да напущат тази партия поради водача, не считам, че би трябвало да хвърляш обвинявания за съвременно иго към партия, която е спечелила изборите “, сподели Цветанов и добави, че Българска социалистическа партия желаят да върнат феодалното иго.

Виж всички публикации от mignews.info-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР